Home Informatie Introductieduik Opleidingen Activiteiten Fotoalbum

Aqua Fun Steengroevenweekend 2018

Enige tijd geleden hebben we geïnventariseerd welke locatie de voorkeur heeft voor het duikweekend van 2018. Van degenen die hierop hebben geantwoord is bijna unaniem de Steengroeven naar voren gekomen. Dus.....dit jaar gaat het Aqua-Fun duikweekend naar de steengroeven in Wallonië (België) en wel vanaf vrijdag 14 september t/m maandag 17 september 2018.

We zullen daar als club alweer voor de 4e keer naar toe gaan en duiken in verschillende voormalige steengroeven die inmiddels onderwater gelopen zijn. Soms staan de oude werktuigen er nog in en vissen als steur, baarzen en karpers zijn er uitgezet.

De steengroeven worden op de zaterdag en zondag bezocht, de exacte planning hiervan wordt pas in de zomer definitief i.v.m de waterstanden in de steengroeven. Voor de liefhebbers wordt op de vrijdag al een duikje gepland. We overnachten in meerpersoonshuisjes van Landal en meestal kun je daar uiterlijk maandag uit vertrekken. Ook op maandag is het nog mogelijk om te duiken.

Op de club ligt een info map van de vorige keer ter inzage, ook zijn er vele leden die al eerder mee geweest zijn die erover kunnen vertellen.


Inschrijving is inmiddels gesloten.